Auto placevi u Italiji


automobil fiat sa auto placa u italiji Kupovinom direktno na auto placu ili auto pijaci u Italiji možete uštedeti troškove koje plaćate posredniku. Sa druge strane angažovanje dilera uštedećedosta vremena. Nasajtovima se mogu videti cene i ponuda polovnih automobila na auto placevima u Italiji. Preovlađuju Fiatova vozila, a mogu se naći i modeli drugih proizvođača kao što su Volksavagen, BMW, Mercedes, Renault, Peugeot ili japanski i korejski modeli Toyota, Mazda i Kia.


Da bi automobil kupljen na ovaj način mogao biti uvezen mora da zadovoljava najmanje Euro 3 standarde. Za automobile proizvedene u Aziji plaća se veća carinska stopa. Na auto placevima u Srbiji može se naći veliki broj vozila koja su kupljena na nekom auto placu Italiji i potom uvezena. Kupovina direktno u Italiji je komplikovanija nego u Nemačkoj i plaća se obavezna taksa. U italiji ne postoje tzv Col tablice te se automobil koji se kupi na auto placu obično dovozi sa punomoćjem i italijanskim tablicama. Priliko registracije u Srbiji ove tablice se vraćaju saobraćajnoj policiji kod nas. Prilikom uvoza potrebno je angažovati špeditera koji može da vas zastupa pred carinskim organima a ujedno je i dobro upoznat sa procedurama koje je potrebno obaviti.

italijanski alfa romeo Kataloška vrednost automobila u Italiji je manja u odnosu na polovne automobile koji su poreklom iz Nemačke, što je još jedna povoljnost Jedan od problema koji može nastupiti prilikom kupovine u Italiji ili nekoj drugoj zemlji je vremenski period koji protekne dok kupac primeti auto oglas sa nekog auto placa, kontaktira prodavca i pripremi se za odlazak u Italiju, za to vreme može da se deci da je automobil već pronašao novog vlasnika.
Search