Polovni automobili Segedin Mađarska


polovni automobil opel Segedin je najbliži veliki grad u Mađarskoj, od Subotice je udaljen oko 30 kilometara a od Beograda 210 kilometara. Polovne automobile u Segedinu možete pogledati na auto placevima u ovom gradu. U slučaju da auto kupite na nekom auto placu najčešće ćete imati i mogućnost da angažujete agenciju koja sarađuje sa prodavcima koje mogu da izvrše potrebnu administraciju, registraciju ii prenos vlasništva automobila ili drugog vozila. Profesinalni trgovci automobilima često su pak zainteresovani za aukcije. photo: ecogrsf

Cene polovnih automobila u Segedinu i u drugim gradovima u Mađrskoj mogu se videti na nekom od sajtova specijalizovanih za prodaju automobila kao što je hasznaltauto.hu. Ukoliko imate prijatelje, rodbinu, poznaninke koji dobro znaju Segedin kao i mađarski jezik pronalazak polovnog automobila može biti mnogo lakši bilo da želite da kupite od fizičkog lica ili na auto placu.

Za naše državljane koji imaju i mađarski pasoš bitan je i podatak da nije nije dovoljno posedovati mađarske dokumenta - ličnu kartu da bi bili u mogućnosti upravljati automobilom u Republici Srbiji sa mađarskim tablicama, već je neophodno pored toga imati i prijavljenu adresu boravka u Mađarskoj, odnosno biti prijavljen u mađarskim dokumentima na adresu boravka u nekom mestu u Mađarskoj. Povraćaj poreza može se izvršiti ukoliko je auto kupljen od pravnog lica, a prilikom uvoza u Srbiju treba platiti porez, a takođe treba računati i na troškove špedicije, registracije i neophodnog servisiranja.
Search