Auto plac Niš


pezo 307 polovni automobil Naauto placevima u Nišu možete pogledati ponude firmi koje se bave uvozom polovnih automobila. Ponuda je prilagođena svačijem džepu tako da se mogu naći autоmobili manje kubikaže i starijeg godišta po pristupačnim cenama ali i automobili po većim cenama. Polovni automobili se većinom uvoze iz Nemačke, Francuske, Italije, Danske, Belgije i Holandije i imaju dosta dodatne opreme. Svi automobili zadovoljavaju euro 3 ili euro 4 standarde. Vozila se najčešće prodaju na ime kupca,ali se mogu pronaći i vozila koja su sa domaćim tablicama.

Prilikom kupovine auotmobila na auto placevima treba u servisu proveriti da li su vozila tehnički ispravna. U ponudi su polovni automobili evropskih proizvođača kao što su Volkswagen, Mercedes, Peugeot, Renault,Opel, Fiat ali i dalekoistočnih poput Toyota, Mazda ili Kia automobila. Moguć je i uvoz automobila po želji.

Polovne automobile uvezene iz inostranstva sa plaćenom carinom i PDV-om možete pogledati na velikom broju auto placeva u Nišu: Verona moto, Kong komerc, Tea trade, Herc auto, Zum commerce, Krstić, Milenković, Ideo, City car...

Auto plac 234 Niš
Auto plac Auto Bata Niš
Auto plac Apple SystemNiš
Auto plac Auto Niš
Auto plac Auto Trade Niš
Auto plac Cako Niš
Auto plac City Car Niš
Auto plac Fratelli Niš
Auto plac Herc auto Niš
Auto plac Verona moto Niš
Auto plac Ideo Niš
Auto plac Kong Komerc Niš
Auto plac Krstić Niš
Auto plac Milenković Niš
Auto plac Salespeed Krstić Niš
Auto plac Skuterzona Niš
Auto plac Tea Trade Niš
Auto plac Zum Commerce Niš
Auto plac Švajcarac


Search