Auto plac Auto Trade Niš


Auto plac Auto trade Niš se nalazi na adresi Jadranska bb. Radno vreme ovog auto placa je od 9 do 17 časova. Auto trade Niš se bavi uvozom i prodajom polovnih automobila uglavnom iz Zapadne Evrope. Vozila su kupljena od renomiranih auto kuća tako da imaju svu potrebnu dokumentaciju joja dokazuje poreklo vozila i neophodna je za registraciju. Takođe svi automobili zadovoljavaju Euro 3 i Euro 4 standarde.

Auto plac Auto trade Niš nudi specijalne popuste kupcima koji se odluče za kupovinu dva ili više vozila. Takođe ovaj auto plac omogućava svojim kupcima i probne tablice, usluge servisa i provere ispravnosti vozila. Ispravnost vozila možete proveriti i kod svog servisera.

Automobili koji se nalaze u ponudi ovog auto placa su dovezeni iz Austrije, Italije i Slovenije. Marke automobila koje su kupcima na raspolaganju su Audi, Citroen, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Volkswagen i druge. Ponuda je prilagođena svačijem džepu tako da se mogu naći autоmobili manje kubikaže i starijeg godišta po pristupačnim cenama, ali i skuplji automobili za one sa dubljim džepom.
Polovni automobili u Nemačkoj
Polovni automobili u Francuskoj
Polovni automobili u Italiji
Polovni automobili u Holandiji
Auto placevi u Nišu
Search