Auto plac Autoland Ak Kompresor Beograd


opel zafira polovni automobil Auto plac Autoland Ak Kompresor se nalazi na ardesi Žorža Klemansoa 19, Beograd. U okviru AK Kompresor nalazi se i centar za prodaju korišćenih automobila - AUTOLAND, koji svojim kupcima nudi jasnu sliku o stanju vozila kao i kvalitetnu ponudu vozila brendova koje zastupamo. photo opel zafira by m93

Marke automobila koje su kupcima na raspolaganju su Audi, Citroen, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Volkswagen i druge. Ponuda je prilagođena svačijem džepu tako da se mogu naći autоmobili manje kubikaže i starijeg godišta po pristupačnim cenama, ali i skuplji automobili za one sa dubljim džepom.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postali smo deo dilerske mreže Renault Nissan Srbija. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila na dobro poznatim lokacijama u našem gradu. U sastavu naše kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti najkvaliteniju uslugu od našeg ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Prema tvrdnjama vlasnika, danas, svako dvadeseto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

U julu 2010. godine AK Kompresor je postala i deo dilerske mreže Fiat automobili Srbija i zvaničan prodavac i serviser Fiat vozila. U februaru 2011. godine svoju uslugu upotpunili smo i ponudom premijum brendova, odnosno postali smo i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, Jeep i Dodge.

pogledajte više o polovnim automobilima iz inostranstva:
Polovni automobili u Nemačkoj
Polovni automobili u Francuskoj
Polovni automobili u Italiji
Polovni automobili u Holandiji
Auto placevi u Beogradu
Search