Polovni automobili na lizing - kupovina i finansiranje


peyo 206 polovni Lizing kompanije u Srbiji nude i finansiranje polovnih automobila. Tako Inteza lizing nudi ovu uslugu, a pre zaključenja ugovora potrebno je pribaviti procenu vrednosti polovnog vozila od strane ovlašćenog procenitelja sa liste Intesa Lesing Beograd. Inteza Lizing nudu finansiranje na period od 2-5 godina.


Raiffeisen lizing u saradnji sa pojedinim auto placevima takođe povremeno ima akcije finansiranja kupovine polovnih automobila.

Nbg lizing takođe nudi opciju finasiranja na period od 2 do 5 godina uz učešće od 20% od vrednosti predmeta lizinga. Period finasiranja zavisi od starosti polovnog automobila kao i od visine učešća koje se daje. Kao sredstvo obezbeđenja potrebne su sopstvene menice.

Poreshe lizing nudiu dva prodajna salona u Beogradu i jednom u Novom Saduna prodaju polovne automobile uz garanciju od čest meseci ili pređenih 10.000 kiliometara.

Obavezno učešće kod lizinga
Prlikom kupovine automobila na lizing obavezno je učešće u iynosu od 20 procenata ukoliko je kupac fizičko lice, dok kod pravnih lica to ne mora biti slučaj.
Lizing kuća (davalac lizinga) kupuje na svoje ime automobil koji vi želite i daje vam ga na korišćenje, a vi mesečnim ratama otplaćujete automobil i naknadu lizing kući. Kada isplatite poslednju ratu, automobil prelazi u vaše vlasništvo.

Da li polovan automobil može da se kupi na lizing?
Polovan automobil takođe može biti kupljen na lizing ali u tom slučaj postoje ograničenja u pogledu starosti vozila, i to u tako da trajanje otplate yavisi od starosti automobila ili drugog prevoznog sredstva. Okvirno može se reći da automobil star 4 godine se može otplatiti na 4 godine.Search