Auto krediti uz subvenciju države


fiat punto - zastava 10 Auto krediti uz subvenciju države mogu se koristiti prilikom kupovine automobila Fiat Punto domaće prozvodnje koji se proizvodi u Kragujevcu. Cena osnovnog modela Fiat punto iznosi 6.999 evra dok se popust za dodatnih 1000 evra može ostvariti kroz program zamene staro za novo.

Kamatna stopa nasubvencionisani auto kredit iznosi 4,5 % uz rok otplate od 5-7 godina. Na ovaj način rata kredita može biti manje od 100 evra što ovu ponudu čini jako privlačnom i pristupačnom velikom broj građana. Vlada Srbije ukupno je izdvojila 20 milijardi dinara za subvencionisanje kamatnih stopa pri kupovini trajnih potrošnih dobara domaće proizvodnje.

Kragujevački "Fijat" obezbeđuje značajne popuste za program reciklaže starih automobila. Ove pogodnostise ostvaruju u okviru akcije u okviru koje je moguće i beskamatno kreditiranje. Glavna ponuda u okviru akcije je reciklaža, potom prodaja staro za novo i, na kraju, prodaja za keš sa popustom.

Kako funkcionišu poopusti za program reciklaže automobila
Pre kupovine potrebno je pronađi odgovarajući reciklažni centar na kom se vozila mogu uništiti na propisani ekološki način. Za Fiat 500l na ovaj način moguće je ostvariti popust i do 2.500 evra, ukoliko je automobil star 20 godina.Search