Turistički aranžmani u Bugarskoj


turistička destinacija u bugarskoj Sunčev Breg, Nesebar, Zlatni pjasci, Kiten i Sozopol su najpopularnijih letovalište u Bugarskoj i najčešće se nalaze u ponudama turističkih agencijaiz Srbije. Photo Chlempi. Bugarska ima bogato kulturno nasleđe i lepu prirodu a godišnje je poseti blizu čest milion turista.

Nesebar jegrad koji se sastoji iz novog i starog dela, vezanih uskom prevlakom, nalazi se poluostrvu, 35 km severno od lučkog grada Burgasa. Stari deo grada je sigurno svetski najpoznatiji deo Bugarske zbog kulturno-istorijskih spomenika i arhitektura znog čega je i uvr[ten u svetsku kulturnu baštinu, pa je Stari Nesebar 1981 godine proglašen za grad-muzej i kao takav stavljen pod zaštitu UNESCO-a.

Sunčev Breg je najveće letovalište u Bugarskoj i nalazi se poredgrada Nesebara. Ovaj reprezentativni hotelski kompleks je nastao pre nešto više od četri decenije i poznat je po 8 kilometara dugoj peščanoj plaži. Ovaj kompleks poseti godišnje jedan oko milion turista godišnje iz svih krajeva sveta a koji zabavu irazonodu mogu potražiti i u brojnim restoranima, klubovima, diskotekama, akvaparku i na sportskim terenima.

Primorsko se nalazi na jugu crnomorskog primorja koje pripada Bugarskoj, lociran na malom poluostrvu i svojom arhitekturom, a i atmosferom potpuno zaslužuje ime koje nosi. Prijatna mediteranska klima peščane plaže, diskoteke, brojni kafići i ugostiteljski objekti svojom raznovrsnom i kvalitetnom ponudom, kao i pristupačnim cenama, mogu svakog zadovoljiti.

Kiten je manje letovalište 5 km od primorskog koji posećuju turisti koji žele pravi odmBlizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.

Turistički aranžmani za letovanje u Bugarskoj nude smeštaju hotelima ili apartmanima aagencije organizuju i prevoz do željene destinacije.
pogledajte i
Turistički aranžmani u Grčkoj
Turistički aranžmani u Španiji
Turistički aranžmani u Crnoj Gori
Search