Polovna Toyota Yaris - cena automobila


toyota yaris sedan Toyota Yaris je mali gradski automobil koji japanski proizvođač automobila proizvodi od 1999. godine. Toyota je do sada izbazila dve generacije ovog automobila. Može se kupiti u verziji hečbeka i limuzine. Toyota Yaris je brzo osvojila Evropljane, pa je 2000. godine proglašena za automobil godine na Starom kontinentu. Prva generacija se proizvodila do 2005. godine, od tada se proizvodi druga generacija ovog automobila. photo rl gnzlz

Prema informacijama koje se mogunaći na sajtovima www.mojauto.rs i www.polovniautomobili.com polovna Toyota Yaris, 2007. godište koja je prešla 130.000 km, na benzin, može se naći za 6.400 evra. Cena automobila varira u zavisnosti od godišta, pređenih kilometara i od opreme koju automobil poseduje. Noviji automobili koštaju od 7.000 do 8.000 evra. Na primer, Toyota Yaris, na benzin , 2010. godište može se naći za oko 7.800 evra. U ponudi auto placeva u Srbiji se mogu naći polovni automobili koji su uvezeni iz inostranstva ali i automobili koji su prvi put kupljeni u Srbiji.

Ovde pogledajte više o ceni polovne Toyota Korole.
Ovde pogledajte više o ceni polovne Toyote Avensis
Ovde pogledajte više o uvozu polovnih automobila.

Prva generacija Toyote Yaris koja se proizvodila do 2005. godine što se pogona tiče imala je benzinske motore 1,0?1,5 L, a druga generacija koje se proizvodi do danas takođe benzince 1,0?1,8 L. Na evropskom tržištu Toyota Yaris se proizvodila u varijanti sa troja i petora vrata.
Search