Cena polovnog automobilaOpel corsa (Opel Korsa)


polovan automobil opel korsa Opel korsa (Opel Corsa) je jedan od najpopularnijih polovnih automobila u Srbiji. Prodaju se u varijantama sa 3 ili 5 vrata. Cena polovnog automobila opel korsa u Srbiji kreće se od 4000 pa do preko 6000 evra. Cena najviše zavisi od godišta vozila, očuvanosti i kilometraže koju je prešla. Photo: ecograf

Najviše se uvoze iz Nemačke a informacije o ponudama i cenam se mogu videti na auto placevima u toj zemlji . Jaku konkurenciju ovom opelovom modelu predstavljali su Peugeot 206, Fiat punto i Škoda fabia. Korsa je Dženeral Motorsov model iz klase malih auta. U Evropi je ovaj opelov model uglavnom poznat sa imenom Opel Korsa, ali ne u svim. Tako jeu Englesko prodavan pod imenom Vokshel Nova (Korsa A) i Vokshel Korsa (Korsa B i C), dok u Japanu pod imenom Opel Vita.

Prvi model opel korse - Opel Corsa A pojavio se 1983 godine i zamenio je Opel kadeta C. Zatim su usledili modeli Opeb Corsa B (1992), Opel Corsa C (2000) i Opel Corsa D 2006. koja se i danas proizvodi.
Search