Polovna Honda Civic - Cena automobila


Honda Civic Honda Civic je linija kompaktnih automobila koji proizvodi japanska Honda. Tokom vremena izbačeno je više generacija ovog modela, a on je postao veći i ekonomičniji. Ukupno je izbačeno 9 generacija ovog modela, a poslednja 2011 godine. Honda Civic se proizvodi u sedan i kupe varijanti, a najnoviji model je dinamičniji i energičniji od svojih prethodnika. Photo by Simoloko

Polovan Civic se moće nabaviti u Srbiji, a cene se mogu videti na sajtovima koji se bave autooglasima. Prema podacina sajta www.polovniautomobili.com polovna Honda Civic stara 5 godima može se naći za manje od 7000 evra. Na primer, Honda Civic 1.8 4d es, 2009. godište, koja je prešla 214.000 km, na dizel, košta 6950 evra. Od opreme ovaj automobil poseduje servo volan, tempomat, daljinsko zaključavanje, putni računar, tonirana stakla, električne podizače, električne retrovizore, grejače retrovizora, sedišta podesiva po visini, aluminijumske felne, radio CD. Noviji modeli sa snažnijim motorima koštaju nekoliko hiljada evra više. Najskuplji model koji smo našli je Honda Civic 1.6 black edition, 2014. godište, na dizel, prešla 8500 km, košta 17.490 evra.

Nova Honda Civic IX, hečbek, sa 5 vrata 5 sedišta, manuelni 6-stepeni menjačem, na dizel, Euro5, Ubrzanje 0-100km/h za 10.5 sekundi i sport paketom oprema koji podrazumeva 6 zvučnika, ABS, alarm, aluminijumske felne 17", automatsko podešavanje visine farova, bočni vazdušni jastuk napred, CD/MP3 radio prijemnik i još mnogo toga košta 20.999 evra.
Ovde možete pogledati više podataka o cenama za Polovnu Honda Accord
Search