Polovna Honda Accord - cena automobila


vw golf 5 Honda Acord je automobil koji se proizvodi od 1976. godine. Do danas ovaj japanski proizvođač je izbacio 9 generacija Honde Accord. Accord je bio prvi japanski automobil koji se probio na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Poslednja generacija se proizvodi od 2012. godine.

Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovna Honda Accord stara 6 godina može se naći za oko 8.500 evra. Na primer, Honda Accord 2.2 i dtec, 2008 godište, koja je prešla 200.000 km, na dizel, košta 8.950 evra. Noviji modeli iz novijih generacija sa boljim paketom opreme koštaju znatno više. Recimo, Honda Accord 2.0 lifestyle, 2013. godište, prešla 21.000 km, na benzin, košta 17.990 evra.

Restilizovana Honda Accord limuzina poboljšanog je izgleda i upravljivosti i emituje manje količine štetnih gasova. Inženjeri iz Japana, u saradnji sa kolegama iz Nemačke i Velike Britanije, kod modela Accord dodatno su unapredili kvalitet amortizera i prilagodili ih različitim vrstama i stanju podloga širom Evrope. Rafiniranost tzv. dual mode amortizera istovremeno unapređuje stabilnost vozila u vožnji pri većim brzinama na autoputu i kvalitet vožnje na najnekvalitetnijim vrstama podloga.

Još jedna Hondina inovativna tehnologija jeste sistem automatske aktivacije dugih svetala, a ugrađuje se u modele sa bi-ksenonskim svetlima. Sistem kontroliše CMOS kamera, koja je postavljena na prednjem vetrobranu. Kamera detektuje dolazni saobraćaj ili poziciona svetla vozila ispred i automatski ?obara?duga svetla. Ovaj sistem omogućava vozaču da se dodatno koncentriše na uslove na putu, jer ne mora ručno da kontroliše aktiviranje dugih svetala.
Search