Auto plac Lovre automobili Zrenjanin


toyota polovni automobil Ponudu polovnih automobila na auto placu Lovre iz Zrenjaninamožete pogledati putem sajtova moj auto, polovniautomobili.com ili lično posetom auto placu koji se nalazi u blizini magistralena adresi Ive Lole Ribara 7, Zrenjanin. Ova firma takođe se pored prodaje polovnih vozila bavi i i uslugama transporta auta iz inostranstva kao i carinjenja i registracije motornih vozila. Polovni automobili uvezeni su iz inostranstva.

Auto plac Lovre automobili uslužno vrši transport vozila u zemlji i inostranstvu. Uslužno carinjenje i registraciju vozila. Tablice dobijate u toku dana. Kupci iz okoline Zrenjanina imaju mogućnost da im kupljeno vozilo bude besplatno dostavljeno na kućnu adresu.

Marke automobila koje su kupcima na raspolaganju su Audi, Citroen, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Toyota, Volkswagen i druge. Ponuda je prilagođena mogućnostoma kupaca tako da se mogu naći autоmobili manje kubikaže i starijeg godišta po pristupačnim cenama, ali i skuplji automobili za one sa dubljim džepom.

Prema tvrdnajma vlasnika auto placa vozila su u dobrom stanju, nisu havarisana, sa malo predjenih kilometara, što se sve proveriti na licu mesta . Cene automobila su prilagođene svačijem džepu, a u ponudi ovog auto placa je su u auto krediti preko poslovnih banaka.

Search