Lexus LS za 2017. godinu


Za 2017. godinu, japanski proizvođač automobila planira novi Lexus LS, koji predstavlja luksuz na japanski način. Ova luksuzna limuzina se pojavila pre 28 godina i debitovala na sajmu automobila u Detroitu. Novi model je takođe svoju premijeru imao na ovom salonu.

Novi Lexus LS ima upečatljiv, jedinstveni spoljašnji izgled i najviši nivo luksuza u unutrašnjosti, kako bi u oštroj konkurenciji privukao kupce. Takođe novi model ima nešto sportske proporcije, s obzirom da je niži za 1,5 cm. Automobil je dugačak 5.235 mm, širok 1.900 mm i visok 1.450 mm. Kupcima će na raspolaganju biti alu felne promera 19 ili 20 inča, a napredne tehnologije i laki materijali koji su korišćeni prilikom projektovanja i konstruisanja LS-a 5. generacije omogućile su da automobil bude za više od 90 kg lakši od prethodnika.

Za pogon je upotrebljen novi 3.5 litarski twin-turbo V6, razvijen pomoću F1 tehnologije. Motor nudi snagu u rangu V8 agregata, ali uz manju potrošnju goriva. Ovaj luksuzni automobil, najpre će se pojaviti u američkim prodajnim salonima, a prve isporuke planirane su za kraj 2017.

pogledajte povezene tekstove:
Polovni automobili Nemačka
Polovni automobili Italija
Cena - polovni automobil Opel Korsa
Polovni automobili u MinhenuNemačka
Polovni automobili u Berlinu Nemačka
Polovni automobili u Italiji
Polovni automobili u Austriji




Search