Polovni Suzuki Swift - cena automobila


toyota auris Toyota Auris je kompaktni hečbek sa troja ili petora vrata koji proizvodi japanska Toyota od 2006. godine. Do danas su izbačene dve generacije, a druga se proizvodi od 2012. godine. Toyota Auris ima istu platformu kao Toyota Korola. Novi model je konstruisan tako da se svidi pre svega evropskim kupcima. Novi model je niži, lakši i aerodinamičniji od starog. Niži je za pet i po centimetara, a masa mu je smanjena u proseku za 50 kg. photo M93

Cene polovnog Aurisa su za modele stare šest godina oko 6.500 evra, a za modele poslednjih generacija cena ide do 10.000 evra. Prema podacima koji se mogu videti na sajtovima za prodaju polovnih auomobila i u auto oglasima polovna Toyota Auris 1.4i, 2007. godište, koja je prešla, 130.000 km na benzin ima cenu oko 6.400 evra, a Toyota Auris 1.4 D-4D LUNA, 2010. godište, 100.000 km, na dizel košta 8.650 evra. Najskuplji model koji smo našli u oglasima je Toyota Auris style 1.6, proizvedene 2014. godine, prešla samo 6 km, koja poseduje, servo volan, multifunkcionalni volan, tempomat, daljinsko zaključavanje, putni računar, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, parking senzore, aluminijumske felne, bluetooth, radio CD košta 15.390 evra.

Toyota uz Auris nudi pet nivoa opreme, u rasponu cena od 14.200 do 26.500 evra. U osnovnom Terra paketu dobijaju se automatski jednozonski klima uređaj, prednji podizači stakala, sedam vazdušnih jastuka, audio sistem sa četiri zvučnika, sistem za stabilizaciju automobila VSC, hill holder, LED dnevna svetla i multifunkcionalni ekran. Oprema Luna donosi brojne ukrase od hroma i "pijano" plastike, a tu su i kožom presvučeni upravljač, audio sistem sa 6 zvučnika, točkovi od 16 inča na čeličnim naplacima, Bluetooth povezivanje sa telefonom i kamera za vožnju unazad. Uz opremu Style dobijate aluminijumske naplatke od 16 inča, tempomat i multifunkcionalni ekran u boji sa Toyota Touch sistemom. Najbogatija standardna oprema, Sol, sa sobom donosi prednje parking senzore, novu generaciju sistema za automatsko parkiranje, podešavanje lumbalne potpore električnim putem, beskontaktnu bravu, dvozonski klima uređaj i ukrase od kože na instrument tabli. Treba napomenuti da ni najsiromašniji nivo opreme ne izgleda jeftino.
Search