Polovni Mercedes E klase - cena automobila


mercedes c klasa Mercedes E klase je automobil više srednje klase koji proizvodi nemačka firma Mercedes Benc od 1993. godine. Do danas su izbačene četiri generacije ovog modela. Poslednja generacija je izbačena 2009. godine. Novu E-Klasu odlikuje izbrušen dizajn, prefinjen, elegantan sportski izgled, značajno unapređen komfor, visokokvalitetna oprema, efikasnost i uživanje u vožnji. Zbog svega toga nova E-Klasa je dodatno učvrstila svoj vodeći položaj u klasi luksuznih vozila. phot s400 hybrid

Polovan Mercedes E klase star desetak godina imaju cenu minimum 8.000 evra. Svi noviji modeli koštaju mnogo više, što je više nego što prosečan kupac u Srbiji može da izdvoji. Ali ipak se radi o kategoriji luksuznih vozila koja nije dostupna svima. Prema podacima sajta www.mojauto.rs cena Mercedes E 200 CDI, 206. godište , koji je prešao 230.000 km, na dizel košta 9.499 evra, a Mercedes E 220 CDI Koza Navigacija 170ks, proizveden 2011. godine koji je prešao 139.000 km, košta 23.650 evra.

Novu E-Klasu odlikuje redizajniran prednji deo vozila i nove proporcije.Prednji deo vozila je u potpunosti redizajniran novim svetlima. U pogledu vidljivosti E-Klasa takođe uspostavlja standarde: oborena i dnevna svetla su opremljena parcijalnim LED svetlima i deo su standardne opreme. Takođe, po prvi put, za E-Klasu su dostupna dva različita dizajna prednjeg dela vozila: u standardnoj verziji, linija opreme ELEGANCE je dostupna u kombinaciji sa klasičnom maskom hladnjaka sa tri lamele i zvezdom na poklopcu motora. AVANTGARDE liniju opreme, međutim, odlikuje maska hladnjaka svojstvena sportskom automobilu sa centralno postavljenom zvezdom naglašavajući nesputan sportski izgled prednjeg dela. Za obe verzije E-Klase, limuzinu i karavan modele je dostupna veoma široka paleta snažnih i efikasnih motora na benzin i dizel gorivo. Svi motori su izuzetno efikasni i opremljeni ECO start/stop sistemom.
Search