Polovna Opel Insignia - cena automobila


opel insignia Opel Insignia je automobil koji nemačka kompanija Opel proizvodi od 2008. godine. Nasledila je Vektru i Zignum. Pripada srednjoj klasi, a proizvodi se u varijanti sedana, hečbeka i karavana. Opel Insignia je osvojila više nagrada, a 2009. godine je proglašena za automobil godine u Evropi. Prvi redizajn je urađen 2013. godine koji je podrazumevao novi izgled, nove motore i nove standarde bezbednosti. photo M93

Opel Insignia je noviji model, pa su cene polovnjaka dosta visoke. Prema podacima sajta www.polovniautomobili.com cene Insignie stare nekoliko godina se kreću od 8.500 do 12.500 evra u zavisnosti od godišta, opreme i pređenih kilometara. Na primer, Opel Insignia 2.0cdti eleta, 2010. godište, na dizel, prešla 185.000 km, košta 8950 evra, a Opel Insignia cosmo platinum, 2011. godište, na dizel, prešla 130.000 km košta 12.500 evra.

Ovaj model se izrađuje u više različitih dizel i benzinskih motora tako da je na kupcu da bira koliko će mu automobil biti snažan. Takođe i izbor opreme je bitan jer cenu može značajno povećati. Titula "Auto godine 2009" je apsolutno zaslužena. Insignia ima modernu karoseriju i kvalitetan enterijer, udobna sedišta, veliki gepek, štedljiv i snažan motor. Pored toga, Insignia je apsolutno siguran automobil, koji ima jednu od najčvršćih karoserija u klasi. Automobil je opremljen sa osam vazdušnih jastuka, elektronskom kontrolom stabilnosti (ESP), aktivnim prednjim svetlima "AFL", koji se zaokreću u smeru vožnje i automatski podešavaju svoj rad u odnosu na druge učesnike u saobraćaju. Zbog svega ovoga Opel Insignia je osvojila maksimalnih pet zvezdica na EuroNCAP testu sigurnosti.
Search