Polovni Volkswagen Golf 5 - Cena automobila


vw golf 5 Volkswagen Golf 5 je peta generacija ovog modela, naslednik Golfa 4. Počeo je da se proizvodi 2003. godine i proizvodio se do 2009. godine. To je mali gradski hečbek, skup kao nov i kao polovan automobil, ali je odličan za vožnju. Golf 5 se proizvodi u više verzija, u osnovnoj verziji sa troja i petora vrata, zatim kao karavan i sedan.

Ponuda polovnih golfova u Srbiji je velika jer je ovo jedan od najpopularnijih automobila kod našeg stanovništva i pored cena koje su uglavnom visoke i za polovnjake. Prema podacima sa sajta www.polovniautomobili.com polovan Golf 5 star 8 godina košta oko 6.000 evra. Na primer, VW Golf 5 1.9 tdi, 2006. godište, prešao 191.000 km, na dizel košta 6.450 evra. Noviji modeli su još skuplji.

Cene polovnih golfova 5 su slične i u Nemačkoj a ovde možete videti više podataka.

Cene za Golf 5 su dosta visoke obzirom da je ovo jedan od najcenjenijih automobila na našem tržištu. VW potrudio što se ponude tiče, pa ima Golfova sa pogonom na svim točkovima, sa troja, petora vrata i sasvim dovoljnim izborom kako dizel tako i benzinskih motora. Izbor motora je stvar novca koji ste predvideli za kupovinu obzirom da razlike u ceni znaju da budu velike.
Search