Polovni BMW serie 3 - cena automobila


polovan automobil golf 4 Bmw serie 3 je jedan od automobila koji kupci u Srbiji najviše žele zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i odličnim performansama. Polovni automobili bmw serie 3, prema podacima sa sajtova polovni automobili i moj auto prodaju se po ceni od 8000 do 9000 evra za vozila koja su stara oko 7-8 godina mada se mogu naći i jeftiniji i skuplji modeli što najviše zavisi od vrste motora, opšte očuvanosti i broja pređenih kilometara kao i paketa opreme sa koom je auto opremljen. Noviji automobili koštaju oko 15.500 za primerke koji su mal]i od 5 godina, sve naravno opet zavisno od konkretnog stanja.

Cene polovnih automobila BMW serije 3 se kreći od nekoliko hiljada evra za strarije modele do 15.000 za najnovije modele. Prema podacima sajta koji se mogu videti u auto oglasima BMW 320 d, star 6 godina, koji je prešao 160.000 km, na dizel, košta 9.900 evra, a BMW 320 d navi, limuzina, star 4 godine godište, koja je prešla 177.000 km, na dizel košta 14.250 evra. BMW 320 da edition, proizveden tri godine, koji je prešao 127.000 km, na dizel košta 26.400 evra.

Ovde pogledajte više o cenama za BMW serie 3 u Nemačkoj.
Ovde pogledajte više o polovnim automobilima u Nemačkoj

BMW serije 3 je automobil iz srednje klase nemačke marke BMW i proizvodi se od 1975. godine. Trenutno je u proizvodnji peta generacija. Trojka je najprodavaniji BMW-ov model i obuhvata oko 40% ukupne BMW-ove proizvodnje. Ujedno je jedan od najpopularnijh automobila u svetu. Tokom trideset godina proizvodnje i četiri nadprosečno uspešne nadogradnje, ovaj model ima posebno mesto u nomenklaturi svetske automobilske industrije. BMW Serija 3 je najvažniji i globalno najprodavaniji model kompanije BMW.

Novi modeli BMW Serije 3 predstavljaju pravi izazov za vožnju, bilo da ste odabrali BMW Serije 3 Limuzinu, BMW Serije 3 Karavan, BMW Serije 3 Gran Turismo, BMW Serije 3 Kabriolet ili BMW Serije 3 Kupe. BMW ActiveHybrid 3 predstavlja sledeću generaciju hibridnih vozila, a ne treba zaboraviti ni sportska vozila visokih performansi: BMW M3 Kupe i BMW M3 Kabriolet. Nova Serija 3 poseduje nov, svež i dinamičan estetski izraz. Sa prethodnikom deli samo osnovne konture kao i okvirne dimenzije karoserije. Svi karakteristični BMW detalji su prisutni i na svom mestu, ali novog i inovativnog oblika
Search