Slovenija aranžmani za skijanje i cene


ski centar u sloveniji Agencije nude aranžmane za skijanjeu Sloveniji koje je popularno zbog dobro uređenih i održavanih skijališta kao i relativno pristupačnih cena. Najpopularniji su Kranjska gora, Bohinj, Rogla, Krvavec i druga. Skijanje u Sloveniji ima dugu tradiciju i poznata su skijaška takmičenja koja se održavaju na Kranjskoj Gori i skijaški skokovi na Planici.

Kranjska Gora nalazi se između Karavanki i Julijskih Alpa u blizini granice sa Austijom i Italijom. Iako nije na velikoj nadmorskoj visini veštačko osnežavanje garantuje skijanje tokom cele sezone.

Voglel je skijalište na visini od 1.535 do 1.800 mnv u srcu Julijskih Alpa, nalazi se iznad Bohinjskog jezera na koje se pruža lep pogled.

Skijalište Krvavec, u predgorju Kamničkih Alpa, popularno je odredište skijaša. Za skijanje i snoubording nudi 35 km dobro održavanih staza.

Skijaški centar Cerkno proglašen je za najbolje skijalište Slovenije 2010/2011, nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije.

Bled - jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savrsen geografski polozaj na juznoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice.

Cene aranžmana mogu se videti u ponudama turističkih agencija.
pogledajte još:
Aranžmani za skijanje na Kopaoniku
Aranžmani za skijanjeu Austriji
Aranžmani za skijanje u Italiji
Search