Bugarska aranžmani za skijanje cene 2012/2013


bugarska skijaska staza Turističke agencije za ovu sezonu nude aranžmane za skijanje u Bugarskoj gde su najpoznatiji centri Borovec i Bansko. Zimski odmor u Bugarskoj može se naćipo pristupačnim cenama.

Borovec je jedan najpoznatijih centara za skijanje u Bugarskoj koji raspolaže razgranatom mrežom staza i ski liftova čija jepropusna moć oko 15.500 osoba na sat. Smeštaj u Hotelu sa 4 zvezdice u Borovecu može se naći već po ceni od 135 evra sa prevozom pa do cene od oko 400 evra za 7 noćenja u slučaju kada su hoeteli bliže stazama.

Drugi polpularni skijaški centaru Bugarskoj - Bansko nalazi se u jugozapadnoj Bugarskoj, udaljen od Sofije 150 km. Cene aranžmana za skijanje u Banskom su prilagođene ljudima različitih platežnih mogućnosti i kreću se od 150 evra za 7 noćenja pa i do preko 1500 evra za isti period kada je u pitanju smeštaj u najluksuznijim hotelima.

Aranžmani najčešće obuhvataju smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom, kao i dažbine poput osiguranja i boravišne takse. Korišćenje bazena, saune, fitnes centra za goste hotela je obično uključeno u cenu., kao i transfer do gondole ukoliko hotel nije u blizini skijašjke staze. Ski pas nije uključen u cenu u ponudama domaćih turističkih agencija koje organzuju putovanja.
photo Borovecby Nikola Gruev, gnu licence
pogledajte još i
Aranžmani za skijanjeu Austriji
Aranžmani za skijanje u Italiji
Aranžmani za skijanje u Sloveniji

Search