Polovna Seat Altea - cena automobila


seat altea Popularan mali gradski automobil
Seat Altea predstavlja mali gradski automobil koji proizvodi španski proizvođač automobila Seat od 2004. godine. Spada u kategoriju hečbekova. Altea predstavlja jedan od najboljih i najlepših automobila koji je Seat do sada proizveo. Dizajn i linije stila izdvajaju ovaj automobil od drugih vozila i pružaju mu sportski izgled koji nemaju drugi automobil ove kategorije. photo by s400 hybrid

Cena polovnog automobila Seat Altea
Cene polovnih automobila Seat Altea u Srbiji se kreću od 5.000 evra pa naviše. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasnicima polovna Seat Altea 2.0TDI, na dizel, 2004. godište, koja je prešla 190.000 km košta 5.600 evra,a Seat Altea 1,9TDI, 2005. godište, na dizel, koja je prešla 180.000 km košta 6.600 evra. Jedan od skupljih modela u oglasima je Seat Altea 1.4 Reference, proizvedena 2011. godine, na benzin koja je prešla 54.000 km košta 8.790 evra.

Bezbednost automobila važna osobina
Lep izgled ovog Seat-ovog modela nije njegova jedina prednost već i niz drugih karakteristika kao što su efikasni motori, savremena oprema, kao i dovoljno prostora u unutrašnjosti vozila za pet odraslih osoba. U vožnji se odlično ponaša, dobro prijanja za put. Seat Altea je izuzetno bezbedno vozilo. Osvojio je pet zvezdica na testu koji izdaje organizacija Euro NCAP. Šest airbag-ova su standardni na svim tipovima vozila, sa sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, kao i sistemom za ograničenje okretanja volana.
Search