Polovan Nissan Almera - cena automobila


nissan almera Nissan Almera je mali porodičan automobil koji japanski proizvođač automobila Nissan proiuzvodi od 1995. godine. Do danas je izbačeno više generacija i verzija ovog modela. Postojanje ovog modela toliko godina na tržištu je dokaz njegovog kvaliteta i popularnosti kod kupaca. Nissan Almera ima dobre vozne karakteristike, precizan upravljač, dobru potrošnju goriva i udoban enterijer. Cenovno je veoma konkurentan i dobro opremljen. photo: Rudolf Stricker

Polovna Nissan Almera se u Srbiji može naći za oko 3000 evra, koliko koštaju modeli stari desetak godina, a za novije modele treba izdvojizi više novca. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovna Nissan Almera 1.5 dci, proizvedena 2004. godine, koja je prešla 150.000 km košta 3.450 evra, a Nissan Almera 1.5 dci, proizvedene 2003. godine , na dizel, koja je prešla 130.000 km košta 2.750 evra.

Na testu Euro NCAP-a za sigurnost Almera je osvojila četiri zvezdice što je dobar rezultat. ABS je standardan samo na nekim modelima, a na skupljim modelima može se videti centralna brava na daljinsko zaključavanje i funkcija protiv kraća. U ponudi su dva benzinska i jedan dizel motor.
Search