Polovni Mitsubishi Lancer - cena automobila


skoda yeti automobil Mitsubishi Lancer je automobil srednje klase koji japanski proizvođač automobila Mazda proizvodi od 1973. godine. U toku svoje duge istorije ovaj model je puno puta menjan i nadograđivan, poslednja izmena je bila 2007. godine. Prema podacila Mitsubishi Motors, ovaj model je prodat u preko 6 miliona primeraka. Mitsubishi Lancer je jedan od prepoznatljivih porodičnih automobila, dobro opremljen, sa dovoljno prostora za putnike, čak i na zadnjem sedištu.

Pošto se radi o automobilu koji se odavno proizvodi cene polovnih automobila za starije modele su jako niske, pa se polovan automobil može naći za svega nekoliko stotina evra. Cene se mogu videti u auto oglasima i polovan Mitsubishi Lancer 1.6, proizveden 2004. godine koji je prešao 112.000 km, na benzin košta 2.700 evra, a Mitsubishi Lancer 1.6 b, proizveden 2006. godine koji je prešao 150.000 km, na benzin košta 4.100 evra.

Lancer je izuzetno dobro opremljen automobil, a ponudu dopunjuje i odličan dizel motor koji je pozajmljen od Volkswagena. Svi modeli Lancera dolaze sa bezbednosnom opremom koja uključuje ABS sa elektronskom distribucijom kočenja, sedam airbag-ova, Isofix poziciju za dečiju stolicu, elektronske anti-trapping prozore itd. Prethodni modeli ovog automobila su se dokazali kao vrlo pouzdana vozila, tako da se i ovaj model smatra pouzdanim.
Search