Polovna Kia Picanto - cena automobila


kia Kia Picanto je mali automobil odličnih karakteristika. Slično je opremljen kao i Fiat Panda, dok je i cena približno ista. Ono što je nedostatak ovog modela jeste unutrašnjost vozila koja nije stilizovana i kvalitetna. Kia je dodatno redizajnirala Picanto u 2008. godini na taj način što su zamenjeni branici, izgled prednjeg dela vozila, retrovizori i prednje i zadnje svetlosne grupe. photo by Thomas Doerfer


Cene polovnih polovnih automobila Kia Picanto se kreću od 2.000 evra, pa naviše za starije modele dok se modeli iz nove generacije nude po većim cenama. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovan Kia Picanto 1.0 lx sekvent, 2008. godište, na benzin koj je prešao 120.000 km košta 2.400 evra, a Kia Picanto 1.0, 2011. godište, na benzin, koji je prešao 34.000 km košta 5.500 evra. Jedan od skupljih modela u oglasima je Kia Picanto, 2014. godište, koji je prešao 18.000 km na benzin košta 8.480 evra.

Picanto je idealan automobil za gradsku vožnju. Lak je za vožnju, a još lakši za parkiranje. Jedni problem se javlja u vožnji prilikom većih brzina ili na lošijim putevima, kada do izražaja dolazi neudobnost. Kia Picanto je osvojio samo tri zvezdice na testu izdržljivosti prilikom sudara, što je veoma loš i za Kiu poražavajuć rezultat. Svi modeli kao standardnu opremu imaju ABS, i par prednjih airbag-ova.
Search