Polovni Jugo Koral In - Cena automobila


jugo Jugo Koral In predstavlja napredniju verziju modela Koral, koji je i sam nastao kao evolucija modela Jugo. Sva tri modela su se proizvodila u Zastavinoj fabrici u Kragujevcu. Od početka proizvodnje Juga sa traka je sišlo preko 750.000 vozila. Stigao je u mnoge Evropske zemlje, ali i preko okeana, u Ameriku. To je najtraženiji Zastavin model. Pravi mali gradski automobil, jeftin, jednostavan za održavanje ali i za parkiranje In je zadržao sve dobre osobine Korala, a sa inoviranim pozicijama dobio je na atraktivnosti. Izgled automobila obogaćuje niz detalja kao što su prednja maska, elegantno zaobljeni branici, bočne lajsne, a podesivi retrovizori i brave vrata su u boji vozila. photo by ZivojinMisic slike

Jugo Koral In se više ne proizvodi, a polovni automobili se mogu naći za manje od hiljadu evra. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovan Yugo Koral In, 2007. godište, na benzin sa ugrađenim plinom, koji je prešao 62.000 km može se naći za 1.150 evra, a Yugo Koral In 1.1, 2005. godine, na benzin , koji je prešao 64.000 km košta 1.050 evra. Najjeftiniji modeli koje smo našli u oglasima koštaju 500 evra.

Kvalitet i dopadljivost su bili osnovni principi pri dizajniranju unutrašnjosti Korala In. Prednja i zadnja sedišta su opremljena sigurnosnim pojasevima i naslonima za glavu. Kao opcije u ponudi su nasloni za glavu i pojasevi za zadnja sedišta, centralna brava, radio kasetofon sa 4 zvučnika, ugradnja TNG gasnog uređaja i metalik boja. Suština automobila nije promenjena. Postoje 3 varijante motora a to su 1.1 i 1.3 zastavini motori i 1.1L pežov motor. Automobil je solidne izrade, najveća izmena se vidi na sedištima, koja su udobnija nego na starijim modelima juga, kao i na tapacirungu, koji je kvalitetniji i privlačniji. Standarnde gume su 155/70 r13. a uz modele sa zastavinim motorom se dobija rrezervni točak pune veličine, dok sa pežoovim motorom ide smanjena verzija koja je standardna za moderne automobile stranih proizvođača. Volan je malo prerađen, tako da bolje leži u ruci ali je radijus okretanja i dalje velik za ovu veličinu vozila.
Search