Polovna Dacia Duster - cena automobila


dacia duster Dacia Duster je SUV vozilo koje francuski Reno proizvodi u Rumuniji po okriljem Dacie od 2010. godine. Novi Duster je opremljen novim motorima koji pružaju veliko uživanje u vožnji i imaju malu potrošnju goriva, kao i smanjenu emisiju CO2. Unutrašnji izgled novog Dacia Dustera je zadržao udobnost limuzine, ali je jasno da pripada svetu automobila s pogonom na sve toškove. Novi Duster je pravo terensko vozilo sa stvarnim sposobnostima za savladavanje svih prepreka. photo by M93

Dacia Duster je vozilo koje se od skora proizvodi, pa su i cene polovnih automobila dosta visoke jer se uglavnom radi o automobilima starim godinu dve. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima i specijalizovanim sajtovima za prodaju polovnih vozila polovna Dacia Duster 1.6 16v ambiance, na benzin sa ugrađenim plinom, 2011. godište, koja je prešla 46.000 km košta 8.600 evra, a Dacia Duster 1.6 extreme 4x4 , 2013. godište koja je prešla 39.000 km, na benzin košta 11.399 evra. Najskuplji polovnjak koji smo našli u auto oglasima je Dacia Duster life 1.6 16v 4x4, 2014. godište, koja je prešla 4 km, na benzin košta 14.050 evra.

Novi Duster je opremljen novim motorima koji pružaju veliko uživanje u vožnji i imaju malu potrošnju goriva, kao i smanjenu emisiju CO2. Način rada ?Eco? i indikator promene stepena prenosa dodatno omogućavaju vozaču da u svakom trenutku smanji potrošnju i emisiju. Još savremeniji, Novi Dacia Duster nije zbog svega toga zanemario svoje pustolovne kvalitete, isprobane na svim terenima.
Search