Polovni Chevrolet Lacceti - cena automobila


lacceti automobil Lacetti je linija kompaktnih automobila niže srednje klase, koju od 2004. godine proizvodi južnokoreaska fabrika Daewoo, a u Evropi se prodaje pod imenom Chevroleta. Chevrolet Lacetti je dostupan kao hatchback sa petora vrata, ali i kao limuzina i karavan. U mnogim zemljama Lacetti se prodaje pod različitim imenima i markama. photo by Rudolf Stricker

Cene polovnih automibila se kreću od 2.500 evra, pa naviše. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovan Chevrolet Lacetti 1.9 cdti, 2007. godište, na dizel koja je prešla 98.000 km košta 2.800 evra, a Chevrolet Lacetti 1.4, na benzin, koji je prešao 103.000 km košta 5.300 evra. Jedan od najskupljih modela je Chevrolet Lacetti ii orange edition, 2008. godište, na benzin, koji je prešao 31.000 km košta 5.999 evra.

Lacetti izgled atraktivno i to pre svega zahvaljujući poznatoj dizajnerskoj kući Italdesign. U pitanju je hatchback srednje veličine čije su glavne prednosti niža cena i zadovoljavajući nivo opremljenosti. U vožnji je monoton, mada udoban na autoputu, a pomalo nedostaje stila i usvršenosti, koja postoji kod sličnih modela kao što je Kia Ceed. Enterijer je jednostavan, zastareo i pomalo jeftin. Lacetti se mnogo bolje ponaša na bržim putevim, gde je znatno udobniji nego na sporijim putevima.
Search