Polovni Chevrolet Cruze - cena automobila


chevrolet cruze automobil Chevrolet Cruze je kompaktna lumuzina koju Chevrolet proizvodi u saradnji sa General Motorsom od 2008. godine. Cruze predstavlja veliki napredak u poređenju sa modelom Chevrolet Lacetti. Dizajn, izbor benzinskih i dizel motora, zajedno sa preciznim upravljanjem, predstavljaju stvari koje su nedostajale Lacetti-ju, a koje sada Cruze donosi sa sobom. Najjeftiniji Cruze dolazi bez klima uređaja u standardnoj opremi, ali ima ugrađen CD audio sistem i električne podizače prednjih stakala.

Polovan Chevrolet Cruze se može naći za 7.000 evra, pa naviše. Prema podacima sa sajtova koje se bave auto oglasima polovan Chevrolet Cruze 2.0 D LS, 2010. godište, na dizel koji je prešao 120.000 km košta 7.600 evra, a Chevrolet Cruze 2.0 d, na dizel, 2011. godište, koji je prešao 122.000 km košta 8.900 evra. Jedan od najskupljih modela u oglasima je Chevrolet Cruze SW 1.4 , na benzin koji je prešao 15.000 košta 15.600 evra.

Chevrolet Cruze se odlično pokazao na zvaničnom crash testu Euro NCAP, i tom prilikom osvojio je maksimalnih pet zvezdica. Takođe, odlične rezultate postigao je i za bezbednost dece i bezbednost pešaka. Svi automobili dolaze sa elektronskom kontrolom stabilnosti, imaju ABS, pomoć pri kočenju, šest vazdušnih jastuka.
Search