Auto plac Auto Sytem Kraljevo


Auto plac Auto Sytem Kraljevo registrovan je kao "Autosystem" d.o.o. inalazi sena magistralnom putu Kraljevo-Čačak ( na Ibarska magistrala ) u Adranima. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja polovnih automobila iz Belgije i kao i uvoz vozila iz Italije. Takođe, ova firma vrši i uslužni transport vozila iz ove dve države, a pruža i usluge rent a car-a i šlep vozila.

U ponudi ovog auto placa može se naći veoma bogata ponuda polovnih automobila po ceni od 3000 do 6000 evra poput Kia Picanto, Pežo 206, Opel Korsa i Astra, Citoren C3, C4, starijih modela Audi A6 i dr.

Prodaja automobila je moguća na i kredit i na lizing preko poslovnih banaka. Kreditiranje do 7 godina bez učešća i žiranata, sa fiksnom godišnjom kamatom i opterećenjem plate ilil penzije do 50%. Krediti se realizuju u zavisnosti od banaka tako da rok otplate kredita, mesečna kamata i učešće zavise od banke kod koje se podiže kredit. Saradnja postoji sa svim poslovnim bankama u Srbiji ( Banka Intesa, Pro Credit Banka, Vojvodjanska, ERSTE, Raiffeisen Bank...)

Search