Polovni Fiat Linea - cena automobila


chevrolet spark Fiat Linea je automobil koji proizvodi italijanska fabrika Fiat od 2007. godine. To je najveći Fiatov model. Trenutno se proizvodi samo u Turskoj, ali se planira početak proizvodnje u Južnoj Americi i Aziji. Fiat Linea je sedan sa četvora vrata prilagođen za udoban smeštaj pet osoba. Zbog svoje velike dužine, Linea je priliđno naporna za parkiranje, a jednako je naporna i prilikom preticanja jer gotovo nikada nema dovoljno snage. Gepek od 500 litara zapremine je pravi raj za žene i pravo malo-veliko skrovište za sve ono što vam treba za ugodan godišnji odmor. photo by Lukas 3z

Cene polovnih automobila Fiat Linea se kreću za modele stare pet godine do 5.000 evra, a za novije modele proizvedene poslednjih godina cene idu i preko 7.000 evra. Prema podacima koji se mogu videti u auto oglasima polovna Fiat Linea, 2007. godište, koje je prešla 77.000 km, na benzin sa ugrađenim plinom košta 4.500 evra, a Fiat Linea 1.4tjet, 2011. godište, koje je prešla 58.000 km, na benzin košta 6.300 evra. Najskuplji model koji smo našli u oglasima je Fiat Linea 1.4 dynamic, 2011. godište, koja je prešla 25.000 km, na benzin, košta 6.999 evra.

Polovna Linea 1.4 je namenjena vozačima kojima se nikad nigde ne žuri i koji, pre svega, cene komfor i dobar kvalitet izrade. Umerene cene održavanje, solidna servisna mreža koja će se u bliskoj budućnosti jako brzo širiti jeste veliki plus. Pored toga, konkurencija je skuplja: Megane i Astra Classic svakako ne možete kupiti za sličan novac. Ovaj Fiat je veoma ugodan i za svakodnevnu vožnju. Cene su od 6.900? za model iz 2009. godine. Prednosti Fiat Linee su mekano podešeno oslanjanje, veliki klirens za ovu klasu vozila, veliki prtljažnik, umerena cena održavanja, proverena mehanika, povoljna cena, a mane relativno veliki prečnik okretanja, nedovoljno elastičan motor, bučan na brzinama iznad 150 km/h.

Search