Polovni Chevrolet Spark - cena automobila


chevrolet spark Chevrolet Spark je mali gradski automobil koji proizvodi General Motorsov brend Chevrolet. Proizvodnja ovog automobila je počela 1992. godine, a do tada je Chevrolet Spark bio Daewoo Matiz koji je proizvodila GM-ona poslovnica u Južnoj Koreju. Kada je Daewoo bankrotirao kontrolu nad ovim brendom je preuzeo GM i tada je Matiz postao Spark. Do danas su prizvedene tri generacije ovog modela poslednja 2010. godine. photo by S 400 hybrid

Chevrolet Spark star osam godina se može naći za 2.000 evra. Cene za novije modele proizvedene poslednjih godina idu i preko 7.000 evra. Prema podacima sa sajtova www.polovniautomobili.com i www.mojauto.rs polovan Chevrolet Spark 1.0 vti Urban, proizveden 2011. godine, koji je prešao 67.000 km, na benzin, košta 4.150 evra. Najskuplji model koji smo našli u oglasima je Chevrolet Spark 1.0 LS+ RACE EDITION , proizveden 2014. godine, koji je prešao 4.000 km, na benzin košta 7.700 evra.

Chevrolet Spark je mali automobil koji je prvenstveno namenjen vožnji po gradu. Zahvaljujući malim dimenzijama idelan je za ?provlačenje? kroz gradske gužve, kao i za parkiranje, ali ne i toliko udoban i zabavan za vožnju. Postoje dve verzije motora, koji nisu nešto preterano agilni ali su izrazito ekonomični. Enterijer Spark-a je prilagođen malom vozilu dok model sa petoro vrata omogućava lak ulazak na zadnja sedišta. Dobro prijanja za put, lak je pri okretu i stabilan, idealan za gradsku vožnju, ali spor na brzim i zahtevnim putevima.
Search