Kategorije

Polovni automobili Austrija

polovni automobil reno megan iz austrije Polovni automobili u Austriji - BečGrac, KlagenfurtLinc, Salzburg, Insbruk. Cene i modeli polovnih automobila mogu se videti odlaskom na autoplaceve ili posetom internet sajtovima sa auto oglasima poput automobili ili netzautos. Sajtovi za polovne automobile iz Nemačke poput mobile, auto-m ili autosout imaju i mogućnost pretrage po vozilima iz Austrije te možete odabrati one koji su najbolji i finansijski najpovoljniji  trenutno u ponudi. Austrija je  jedna od zemalja Evropske unije iz koje se često uvoze polovna vozila u Srbiju.  

Kako kupiti polovan automobil
Prilikom uvoza polovnog automobila iz Austrije možete se odlučiti da sami idete po vozilo ili da koristite usluge preprodavaca i auto placeva koji su specijalizovani za ovu delatnost. Ukoliko se odlučite da sami nabavljate automobil možete putem interneta na specijalizovanim sajtovima saznati cene traženog modela i putem elektronske pošte  ili telefona stupiti u direktan kontakt s prodavcem. Ne preporučuje se plaćanje unapred celokupne prodajne cene, ali moguće je da će prodavac tražiti određeni iznos kao garanciju.


toyota auris polovni automobil Kada se kupuje od pravnog lica u tom slučaju moguće je i plaćanje uplatom na račun ili kreditnom karticom, a tada je moguće i ostvariti povraćaj PDV.  Ukoliko kupujete polovni automobili u Austriji zatražite od prodavca probnu vožnju kao i dijagnostiku u ovlašćenom auto servisu. U Srbiju mogu biti uvezeni polovni automobili koji zadovoljavaju Euro 3 i Euro 4 standarde, a to su svi automobili koji su proizvedeni u Evropskoj uniji posle 2000. godine.  Kupoprodajni ugovor treba overiti kod javnog notara, a glavni problem predstavlja pronalazak kvalitetnog automobila sa povoljnom cenom. Ukoliko imate rodbinu ili prijatelje u Austriji onda je boravak kod njih nekoliko dana svakoko povoljnija opcija od plaćanja hotela. photo s 400 hybrid

Cene polovnih automobila: Austrija
automobili austrija toyota corolla, audi a3, bmw x1

Polovna Opel Korsa 2004. godište, ABS, Airbag, 150.000 km -  oko 1.600 evra
Polovni Mercedes Benz E-Class dizel koža servo  300.000 km - oko 5.900 evra
Polovan Toyota Corolla 2007. godište, dizel, ABS,  83.000 km - oko 7.500 evra
Polovan Audi TT 2008. godište, ABS, klima, servo, 180.00 km - oko 15.800 evra
Polovan BMW X5 2010. godište, automatik, dizel,  75.000 km - oko  36.000 evra 
Polovna Opel Insignia 2013. god ABS dizel Xenon   30.000 km - oko 45.000 evra

Da li povratnici imaju povoljnosti prilikom uvoza?
Povratnici iz inostranstva su mogli i ranije da izvrše uvoz bez carine dok rezidenti od 01. januara 2013. takođe ne plaćaju  carinu dok se  PDV plaća u iznosu od 20%. Takođe, treba računati i na troškove špedicije, transporta ili probnih tablica i eventualnih popravki. 

netsrbija > automobili > uvoz polovnih automobila > uvoz polovnog automobila iz Austrije