Polovni automobiliAustrija


polovni automobil reno megan iz austrije Polovni automobili u Austriji - Beč, Grac, Klagenfurt, Linc, Salzburg, Insbruk. Cene i modeli polovnih automobila mogu se videti odlaskom na autoplaceve ili posetom internet sajtovima sa auto oglasima poput automobili ili netzautos. Sajtovi za polovne automobile iz Nemačke poput mobile, auto-m ili autosout imaju i mogućnost pretrage po vozilima iz Austrije te možete odabrati one kojisu najbolji i finansijski najpovoljniji trenutno u ponudi. Austrija je jedna od zemalja Evropske unije iz koje se često uvoze polovna vozila u Srbiju.

Kako kupiti polovan automobil
Prilikom uvoza polovnog automobila iz Austrije možete se odlučiti da sami idete po vozilo ili da koristite usluge preprodavaca i auto placeva koji su specijalizovani za ovu delatnost. Ukoliko se odlučite da sami nabavljate automobil možete putem interneta na specijalizovanim sajtovima saznati cene traženog modela i putem elektronske pošte ili telefona stupiti u direktan kontakt s prodavcem. Ne preporučuje se plaćanje unapred celokupne prodajne cene, ali moguće je da će prodavac tražiti određeni iznos kao garanciju.


toyota auris polovni automobil Kada se kupuje od pravnog lica u tom slučaju moguće je i plaćanje uplatom na račun ili kreditnom karticom, a tada je moguće i ostvariti povraćaj PDV. Ukoliko kupujete polovni automobili u Austriji zatražite od prodavca probnu vožnju kao i dijagnostiku u ovlašćenom auto servisu. U Srbiju mogu biti uvezeni polovni automobili koji zadovoljavaju Euro 3 i Euro 4 standarde, a to su svi automobili koji su proizvedeni u Evropskoj unijiposle 2000. godine. Kupoprodajni ugovor treba overiti kod javnog notara, a glavni problem predstavlja pronalazak kvalitetnog automobila sa povoljnom cenom. Ukoliko imate rodbinu ili prijatelje u Austriji onda je boravak kod njih nekoliko dana svakoko povoljnija opcija od plaćanja hotela. photo s 400 hybrid

Cene polovnih automobila: Austrija
automobili austrija toyota corolla, audi a3, bmw x1

Polovna Opel Korsa 2004. godište, ABS, Airbag, 150.000 km - oko 1.600 evra
Polovni Mercedes Benz E-Class dizel košta servo 300.000 km - oko 5.900 evra
Polovan Toyota Corolla 2007. godište, dizel, ABS, 83.000 km - oko 7.500 evra
Polovan Audi TT 2008. godište, ABS, klima, servo, 180.00 km - oko 15.800 evra
Polovan BMW X5 2010. godište, automatik, dizel, 75.000 km - oko 36.000 evra
Polovna Opel Insignia 2013. god ABS dizel Xenon 30.000 km - oko 45.000 evra

Da li povratnici imaju povoljnosti prilikom uvoza?
Povratnici iz inostranstva su mogli i ranijeda izvrše uvoz bez carine dok rezidenti od 01. januara 2013. takođe ne plaćaju carinu dok se PDV plaća u iznosu od 20%. Takođe, treba računati i na troškove špedicije,transporta ili probnih tablica i eventualnih popravki.
Search