Sajam automobila u Novom Sadu 2013


Na novosadskom sajmu u periodu od 16. do 20. oktobra održaće se Sajam motornih vozila i opreme. Svoje proizvode će predstaviti više od 80 automobilskih brendova.

Uvoznici i dileri najavljuju interesantne ponude kupcima, sa brojnim popustima tako da će pojedini modeli biti jefitiniji i do nekoliko hiljada evra, a veliku podršku prodaji četvrtotočkaša, atraktivnim uslovima kupovine pružiće lizing kuće i osiguravajuća društva.Generalni sponsor sajma kompanija Delta Generali osiguranje najavila je specijalne pogodnosti za osiguranje automobila.

Za posetioce je jako zanimljiva revija modifikovanih automobila Tjuning Stajling šou, koji će se održati u subotu, 19. oktobra na otvorenom prostoru Novosadskog sajma. 19. oktobra, biće i Porodični dan na Sajmu motornih vozila i opreme, kada će cela porodica moći da uđe uz jednu ulaznicu koja košta 300 dinara. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova.

Na Sajmu motornih vozila i opreme u Novom Sadu, odmah posle svetske premijere u Frankfurtu, biće izložena nova "mazda3". Pored "mazde 3", biće izložene i nova "mazda6", "mazda2", "mazda CX-5".

Opremljena Mazdinom "skyactiv" tehnologijom "mazda3? postavlja potpuno nove standarde dinamike vožnje u srednjoj klasi po razumnoj ceni. Novi motori sa izuzetno niskom potrošnjom ostaviše svakog bez daha. Cena joj je već od 14.490evra.

U Srbiji postoje dva velika sajma automobila u Beogradu i Novom Sadu. Oktobar mesec je rezervisan za sajam automovila u Novom Sadu. Ponuda je velika, zastupnici svih vodećih auto kompanija izlažu na ovom sajmu, a uz to će biti i dosta premijera.

Ovogodišnji sajam automobila u Novom Sadu je trinesta manifestcija ovog tipa u Novom Sadu i održava se od 16. do 20. oktobra. Na jednom mestu okupiše se zastupnici i dileri svih vodećih autokompanija, prodavci opreme i rezervnih delova, a i lizing kuće i osiguravajauća društva sa ponudom različitih uslova finansiranja i osiguranja kupovine novih automobila. Sajam je period kada svi nude popuste, pa je ovo možda pravo vreme za vas ako planirate kupovinu novog vozila.

Pored standardnih aktivnosti, u subotu 19. oktobra biće održao takmičenje pod nazivom "Tuning Styling Show", sa početkom u 10h na otvorenom delu sajamskog prostora. Takmičenja će biti podeljena u više kategorija, kako bi veći broj ljudi imao prilike da učestvuje sa svojim automobilima. U suboti je i porodični dan kada će porodice moći da poseti sajam za cenu jedne ulaznice od 300 dinara, a karta važi za roditelje i decu do 16 godina.



Search