BMW osvežava X1 model za 2014. godinu


BMW je odlučio napravi neke kozmetičke promene na modelu X1 za 2014 godinu. BMW X1 će dobiti nove ukrasne elemente na spoljašnjosti, elegantniji enterijer i neke novine, kada je oprema u pitanju. Novi model će dobiti dnevna svetla, koja će se od proleća naredne godine naći u standardnoj opremi, nove 17-inčne aluminijumske felne, kao i nova boja - "Sparkling Brown" braon metalik.

Vozio je dobilo i zadnji prag od nerđajućeg čelika, kao i tri nove verzije opreme enterijera. Poslednja ali ne i najmanje važna stvar je da je X1 dobio prošireni opseg BMW Connected Drive servisa uključujući Online Entertainment i ECO PRO analizator.

Kupcima koji se odluče za XLine, Sport Line ili M Sport pakete opreme, dobiće izbor ekskluzivnih detalja, poput izuzetno kvalitetnog materijala namenjenog pokrivanju instrument table, a još jedan novi detalj su ukrasni limovi pragova, izrađeni od nerđajućeg čelika. BMW X1 za 2014. godinu će takođe imati najnovije tehnologije povezivanja sa internetom - BMW ConnectedDrive info-zabavni sistem, ažurirani sistem navigacije, kao i niz onlajn usluga, na koje je moguće pretplatiti se i nakon kupovine vozila.




Search