Kategorije

Kako da sačuvate vašu vezu

Šta da radite kada vam je veza u krizi?
Kada stvari između vas i vašeg partnera postanu hladne, postoje one male i jednostavne sitnice kojima možete da podgrejete vašu vezu i podsetite partnera da ga još uvek volite, a vezu sačuvate.

Provodite više vremena zajedno
Prvo, pronađite vreme da nešto radite zajedno, makar to bilo igranje rizika, tablića ili monopola. Izazovite ga na jednu partiju i videćete da ćete se dobro zabaviti. Otputujte negde zajedno. Možda na neko mesto za koje vas veže puno lepih uspomene, kada je vaša veza bila na početku i kada je između vas bujala strast. Ako provodite veče, vi u spavaćoj sobi, a on u dnevnoj i svako glada TV za sebe normalno je da između vas neće biti mnogo vatre.

Uradite nešto za sebe što će vas učiniti zadovoljnijom osobom
Ukoliko ste nazadovoljni svojim životom, prevište ste umorni i stalno ste pod stresom, zbog posla, to će se nagativno odraziti na vašu vezu. Okrenite novi list. Pronađite vremena da nešto uradite za sebe. Idite na rekreaciju i izbacite sav bes iz sebe i napunite se pozitivnom energijom. Vaš ljubavni život će imati koristi od toga.

Ne davite partnera kukanjem
Vaš patner je tu da vas podrži u svemu, ali nemojte ga daviti stalnim kukanjem kako vam je teško na poslu. Ograničite ove priče na 10-15 minuta, a vreme posvetite temama koje su zanimljive i jednom i drugom. Trudite se da vreme koje provodite zajedno provedete što kvalitetnije. Izađite zajedno sami u diskoteku, opustite se i videćete da će se strast vratiti.

netsrbijaljubav i veze > Kako da sačuvate vašu vezu