Opel na Sajmu automobila u Beogradu 2014 popusti


Za ovogodišnji Sajam automobila i Opel je spremio specijalnu ponudu prilagođenu pre svega džepu naših kupaca. U Opel-ovoj ponudi je i Opel Meriva. Za potencijalne kupce obezbeđeni su popusti prilikom nabavke novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne akcije u postprodajnim uslugama.

Posebnu pažnju posetilaca na Opelo-vom štandu u hali 4 Beogradskog sajma, privukla je upravo osvežena Opel Meriva. Osim promena u dizajnu, Meriva sada nudi i najnovije tehnologije koje dodatno unapređuju udobnost i efikasnost ovog vozila. Cena osnovnog modela, Opel Meriva Selection, ?Cool&Sound? paketom i 1.4 l benzinskim motorom sa 100 ks iznosi 11.360 evra.

Predstavljena je kompletna linija motora sa Euro 6 sertifikatom, uključujući i novu generaciju modela 1.6 CDTI. Prema rečima ljudi iz kompanije, jedna od verzija ovog modela ima potrošnju od samo 3,8 litara na 100 kilometara.

Pored toga, po prvi put u benzinskoj ili dizel varijanti ovog MPV vozila, emisija ugljen-dioksida biće ispod 100g, tačnije 99g CO2 /km. Unapređen je i prenosni sistem - novi menjači omogućavaju finiju i precizniju promenu brzina, a tu je i nova generacija IntelliLink multimedijalnog sistema.

Oprema ponuđene Opel Merive obuhvata:

- Klima uređaj
- Radio/CD/MP3 sa trostrukim info ekranom
- Prednja svetla za maglu
- Putni računar
- Prednji električni podizači stakala, električna ručna kočnica
- Elektropodesivi retrovizori sa grejačima
- Prednji vazdušni jastuci (vozač i suvozač)
- ESP, ABS
pogledajte:
Uvoz polovnog automobila iz Nemačke
Uvoz polovnog automobila iz Italije
Cena - polovni automobil Opel Korsa



Search