Kategorije

Auto placevi u Holandiji

polovni automobil sa auto placa u holandiji renoPolovni automobili u Holandiji mogu se pogledati na auto placevima u većim gradovima: u Eindhoven-u - Van Happen Auto's B.V. Boschdijk 1111, 5626 AG Eindhoven, Holandija, Wiel Auto's vd Strijpsestraat 95, 5616 GM Eindhoven, Holadnija, u Amsterdamu Van Rhijn Amsterdam - Bartholomeus Ruloffsstraat 5, Auto Marré - Turbinestraat 15, 1014 AV Amsterdam, Holandija, u Gronigenu De 2 broers auto's - Struisvogelstraat 3, Autobedrijf Ceulen en Ko. Bovenstreek 19, 9731 DH Groningen, Holadnija.

Da bi se automobil kupljen na auto placu mogao uvesti  u Republiku Srbiju mora zadovoljavati Euro 3 ili Euro 4 standarde. Na  marktplaats.nl mogu se videti ponude auto placeva i naći automobili evropskih proizvođača kao što su Renault, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Bmw, Fiat i drugi,ali i japanski i korejski modeli kao što su Toyota, Mazda ili Kia.Ako se odlučite za auto plac u Holandiji važan dokument je  NAP sertifikat koji se prilaže uz automobil, koji garantuje da je kilometraža originalna i nije vraćana.

bmw automobilPri kupovini polovnog automobila na auto placu u Holandiji korisno je ukoliko se ima pomoć nekog od naših ljudi pre svega zbog poznavanja jezika ali i propisa i procedura jer je portebno znati gde i kako registrovati auto, overiti ugovor, platiti osiguranje. Najveća auto pijaca u Holandiji nalazi se u Utrehtu. netsrbija > automobili > auto placevi u inostranstvu > Auto placevi u Holandiji