Kategorije

Auto plac Šabac

Na auto placevima u Šapcu možete kupiti polovne automobile iz uvoza sa Euro3 i Euro4 standardom. Većina automobila se nabavlja u  Francuskoj, Belgije i Holandije ali i drugim zemljama Evrope. Neki auto placevi garantuju za legalnost automobila ali treba obratiti pažnju na tehničku ispravnost, da li vozilo bilo havarisano ili na drugi način oštećeno.

U svakom momentu na na ovim  placevima nalazi se veliki broj polovnih  automobila evropskih i azijskih proizvođača Opel, Reno, Volkswagen, Fiat, Mazda, Toyota, Kia i drugi. U ponudi ima pouzdanih automobila ali i onih koji su sređivani i doterivani koji su prešli ogroman broj kilometara ali im je kilometraža vraćana. .
Pojedini auto placevi nude i mogućnost zamene automobila ako je kupljeno kod njih, a postoji mogućnost i usluge prevoza automobila po želji iz inostranstva.

Polovni automobili uvezeni iz inostranstva
se mogu kupiti i na kredit ili lizing sa rokom otplate od dve do sedam godina. Auto placevi u Šapcu su: Auto Šabac, Balkan auto, K. eurošped, Dekamp automobili, Auto kuća Stepanović, Auto kuća Holliday...
Auto placevi Šabac:
Auto plac Auto kuća Stepanović
Auto plac Auto Bonida Šabac
Auto plac Auto Šabac
Auto plac Auto Sektor Šabac
Auto plac Balkan Auto Šabac 
Auto plac Big-1 Šabac
Auto plac Dekamp automobili Šabac
Auto plac Holidej Šabac
Auto plac Klas Jovanović Šabac
Auto plac Rossi auto Šabac
Auto plac RDNM Šabac
Auto plac Vlajković Šabac  
netsrbija > automobili  >  auto placevi > Auto plac Šabac