Kategorije

Auto pijaca Frankfurt - Nemačka

opel corsa Frankfurt je grad u nemačkoj saveznoj državi Hesen i ima oko 700.000 stanovnika. Polovni automobili mogu se pogledati na auto pijacama ili auto placevima u ovom gradu kao i preko oglasa na internetu. Tako se Opel Astra iz 2001. godište može naći po ceni od oko 2000 evra a Opel korsa istog godišta ima cenu oko 1500 evra. photo Opel Corsa by ecograf Za kupovin automobila u Frankfurtu može se angažovati posrednika koji se bavi ovim poslom a o cenama se neposredno možete uveriti putem interneta. Prilikom kupvine na auto pijacma mogu'e je cenkanje i na taj način spustiti ponuđenu cenu. Pak ovim poslom se bavi veliki broj preprodavaca te nisu u vek u pitanju prvobitni vlasnici ti koji nude automobile na prodaju. Takođe, polovni automobil moguće je kupiti i kod firmi koje su registrovane za trgovinu polovnjacim u Frankfurtu kao što su Autoschmitt Frankfurt GmbH, Autohaus Muth & Co. GmbH, Schneider Automobile, Hans Saturski GmbH, Hessen Auto Center, Auto Plähn GmbH i mnoge druge.

frankfurt Frankfurt je veliki grad u nemačkoj saveznoj pokrajini Hesen. Ovaj grad imaviše od  670.000 stanovnika i najveći je grad ove pokrajine a nakonHamburga, Minhena, Berlina i Kelna, ov je ukupno peti grad po veličini u ovoj državi i veliko tržište polovnih automobila. Photo by Eli Beckman.

netsrbija > automobiliauto placevi u inostranstvu > auto pijace u evropi  >  auto pijaca nemačka > Auto pijaca Frankfurt - Nemačka